Om Horticoop

Rådgivning

Få hjælp 87 36 99 00

CSR

Bæredygtighed i Horticoop Scandinavia A/S

Grøn Omstilling i Gartneribranchen

Vi oplever, at der ved de europæiske forbrugere og retail-forhandlere er et stigende ønske om bæredygtig produktion af planter og grøntsager.

Horticoop er åbne for nye grønne tiltag. Vi arbejder sammen med både kunder og leverandører om at implementere de nyeste tiltag i dyrkningen af planter.

Dette betyder at vi leverer en række nye bæredygtige produkter og vi er fokuserede på at mindske spildet af plastik fra potter og dette udmønter sig i consumer-recyclable plast (PCR). Derudover tilbyder vi bakker i pap som substitut for almindelige vacuumbakker. Endvidere forsøger vi at have alternative produkter i pap eller papir indenfor flere områder. Læs mere om arbejdet med CSR i potter i vores folder.

Til økologisk produktion kan vi tilbyde både organisk og fuldt økologisk gødning. Derudover kan vi hjælpe med at minimere brugen af plantebeskyttelse med biologisk bekæmpelse og vejledning herom. Læs mere om CSR og biologisk bekæmpelse i vores folder her.

Spar på energien ved at benytte vores Philips-Signify vækstlys, som bl.a. har markedets højeste nyttevirkning. Læs mere om CSR i vækstlys.

Du kan læse mere om vores fokus i vores Bæredygtigheds rapport herunder. Eller i vores folder om CSR i Horticoop her.

 

CSR i Horticoop

Vi ser positivt på FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling og ud fra Horticoop’s forretningsmodel har vi taget stilling til at arbejde med de mål, som har mest relevans for virksomheden og vores interessenter og som vi kan være med til at påvirke. Vi har derfor særligt fokus på at realisere tre af FN’s mål, nemlig 7, 8 og 12. 

Tryk ind på de udvalgte områder herunder for at læse mere. 

Bæredygtig energiAnstændige jobs og økonomiske vækst           Ansvarligt forbrug og produktion

Læs hele vores Bæredygtigheds rapport 2022 her.

Read our CSR report in english here.